Örülök, hogy Rám találtatok.

Ocskay Rudolf vagyok 45 éves, 17 éve élek boldog házasságban.

Két gyermeket nevelünk feleségemmel.

Jómagam úgy emlékszem vissza házasságkötésünkre, mint életem egyik legszebb napjára, legjobb bulijára.

Esküvőkön működök közre házigazdaként, ceremóniamesterként.

Általános iskolai tanárként hozzászoktam a nagyszámú hallgatóság előtti beszédhez, nem okozott gondot több száz gyerek koordinálása sem különböző eseményeken. Évek során alakult úgy, hogy ezeket a képességeimet házasságkötések alkalmával kamatoztathatom.

Szeretnék Nektek tapasztalatommal, ötleteimmel segíteni az előkészületekben, a háttérből összefogni, irányítani,kézben tartani a nap eseményeit.

Leveszem a vállatokról a terhet !

Leveszem vállatokról az esetlegesen felmerülő problémákat a szertartáson és az azt követő vacsorán, hogy Ti csak egymással és vendégeitekkel foglalkozhassatok.

Együtt gondolkodva, az igények pontos felmérésével alakítjuk ki a „nagy nap” programját, hogy az személyes,egyszeri és megismételhetetlen legyen.
Sok olyan ötlettel, tanáccsal tudok szolgálni melyek egyedivé, felejthetetlenné teszik házasságkötéseteket.

Egyedi, kreatív ötleteimmel adom a keretet,tartalommal Ti töltitek meg a nagy nap eseményeit.

Fontos, hogy kialakuljon a bizalom, a kölcsönös szimpátia, ezért megtisztelő lenne ha megismerkedhetnénk és elmondhatnám Nektek javaslataimat, elképzeléseimet.

Az ország bármely pontjára nagy örömmel megyek, és vállalom nemcsak magyarul, hanem angolul és németül is a ceremóniamesteri feladatok ellátását.

 

Bízom benne, hogy az vagyok akit kerestetek….

+36 30/9 771 809

ocskay.rudolf@t-online.hu