Néhány tanács

Mire figyeljetek?

Néhány tanács

Mire figyeljetek?

Sok év tapasztalata alapján…

CM

Mindig szükség van valakire, aki irányítja, kézben tartja az eseményeket: vendégként sokszor tapasztaltam olyan esküvőkön, ahol nem volt ceremóniamestert, hogy az események irányítása kicsúszott a pár kezéből, egyszerűen kell valaki, aki elintézi a dolgokat, odafigyel a részletekre

Timeline

Fontos, hogy készítsetek részletes forgatókönyvet, de ne akarjátok a nap minden pillanatát percre pontosan megtervezni 

"B" terv

Mindenképpen legyen tervetek rossz idő esetén: gyakran fordul elő, hogy magát a szertartás megálmodjátok egy gyönyörű kinti környezetbe, de az időjárás közbeszól, legyen „B” tervetek ha elromlik az idő 

Csak lazán

Az esküvő napján csak Magatokra figyeljetek, a gondokat, problémákat hagyjátok otthon, olyan hangulatú lesz az esküvőtök amilyen hangulatban Ti magatok vagytok.

Etikett

Az est folyamán foglalkozzatok vendégeitekkel is, legyen mindenkihez egy-egy kedves szavatok, higgyétek el megéri.

Hangulat

Az esküvő menetében mindig vannak hangulati hullámvölgyek -pl. étkezések alatt- ne akarjátok, hogy végig 100%-on pörögjön a buli.

Engedd el

Ne találjatok ki olyan feladatot, játékot, amivel kellemetlen helyzetbe hozzátok vendégeiteket.

Ne akarjátok, hogy minden pillanatban történjen valami, a ceremóniamester segítségével találjátok meg az egyensúlyt az ötletek és a megvalósítandó programok között.

Zene

A zenekarok többsége 50-90 perces blokkokat játszik pihenőidőkkel. Próbáljátok meg úgy összeállítani az est programját, hogy a játékok, vetítések, stb….  a zenekar pihenőidejére essenek 

Stáb

A szolgáltatók étkeztetése mindig kedvezményes, ha Ők is teljes menüsort kapnak akkor az ár a teljes ár 50%-a, természetesen elég ha csak egy levest és egy adag főétel kapunk,

Mi nem szórakozni megyünk, hanem dolgozni…(ezt a kamu dumát wazze)

Gasztro

Fontos a vacsora mennyisége és minősége: vendégeitek nem feltétlenül a finom ízekre  fognak emlékezni, viszont ha a vacsora kevés vagy nem megfelelő minőségű az megmarad bennük.